Omgeving

Hageland: beslist een bezoekje waard

Was u nog nooit in het Hageland? Of kwam u al eens langs en kijkt u nu al uit naar uw volgende bezoek? Onze mooie streek is ongetwijfeld een bezoekje waard.

Centrale ligging

Een van de troeven van Hotel Arconaty is de centrale ligging langs de N3 snelweg, waardoor u een gemakkelijke verbinding hebt met Sint-Truiden en Tienen. Het centrum van Tienen ligt op 2,5km. Het hotel zelf ligt in Overhespen, een deelgemeente van Linter.

Plan uw bezoek

De streek rond het hotel telt 480 km uitgestippelde wandel- en fietsroutes, uitgestrekte bossen, tal van boomgaarden en wordt gekenmerkt door de typisch groene, heuvelachtige landschappen. Zeker tijdens het voorjaar, wanneer de bloesems op hun mooist zijn, komt de prachtige natuur volledig tot haar recht.
Wist u dat de streek rond Tienen, naast de alombekende fruitteelt, ook toonaangevend is voor de wijnteelt? Het Hageland is een van de meest Noordelijke wijnstreken van Europa.

Bezoek zeker eens volgende websites bij het plannen van uw bezoek:

Hebt u nog vragen? Wil u graag de beschikbaarheid van een van onze kamers checken? Aarzel dan niet om ons te contacteren. Wij helpen u graag bij het plannen van uw bezoek!